Tuesday, August 23, 2011

Νέος Δίσκος Tom Waits - Bad As Me


01 “Chicago”
02 “Raised Right Men”
03 “Talking At the Same Time”
04 “Get Lost”
05 “Face to the Highway”
06 “Pay Me”
07 “Back In the Crowd”
08 “Bad As Me”
09 “Kiss Me”
10 “Satisfied”
11 “Last Leaf”
12 “Hell Broke Luce”
13 “New Year’s Eve”
14 “She Stole the Blush” *
15 “Tell Me” *
16 “After You Die” *

To άλμπουμ βγαίνει 25.10 και τα τρία τελευταία τραγούδια είναι στην deluxe έκδοση...

to single Bad as me μπορεί κάποιος να το κάνει preview στα itunes και είναι ένα πολύ καλό σπιντάτο κομμάτι...

Friday, August 19, 2011

best coast

Υπάρχει ζωή στο πλανητή onewillburn με ταινία μικρού μήκους με μουσική best coast..

kai εχτραδάκι καινούργιο τραγούδι...

Best Coast - How They Want Me To Be by Hypetrak