Wednesday, June 6, 2012

Thee oh Sees - An Club 04.06.2012

Τίμιοι. Εργατικοί.Φασαριόζοι...

Όταν κατέβαινα προς το κέντρο κανα μισάρω πριν την συναυλία, έφερνα στο μυαλό μου τα πρώτα single τους αλλά και το help, τον πρώτο δίσκο που τους άκουσα ολοκληρωμένο το '09...απο τότε λοιπόν, είχα μεγάλη όρεξη να τους δω.

Την συναυλία άνοιξαν οι baby guru, χωρίς να με κερδίσουν (η πρώτη φορά που τους έβλεπα live) ούτε δευτερόλεπτο δυστυχώς...Περιμένοντας υπομονετικά να τελειώσουν ένας φίλος μου έλεγε πως τους είχε δει στο παρίσι πριν 2 χρόνια, κι ότι έχουν νευρό και ένταση...

και κάπου εκεί ανέβηκαν στη σκηνή 4 άτομα με την μορφάρα τον Petey Dammit!, σε ρόλο τρελού αγγλουριού...και μόνο το κομμάτι τούρτας στο λαιμό του γμάει μάνες...που από τον τρόπο που λειτουργούσε στην συναυλία, πέρα από το γούστο του...έχω να πω πως ήταν και πολύ ευχάριστος...


Η μπάντα δεν είναι τίποτα γυμνασιόπαιδα που πήραν δυο κιθάρες, μια όμορφη κιμπορντίστρια και έναν τύπα να βαράει τα τύμπανα...είναι καλοί μουσικοί με καλύτερο τον φυσικό αρχηγό της μπάντας John Dwyer ο οποίος έδενε όλη την ομάδα σε ένα σφιχτό σύνολο (ο ήχος της κιθάρας του είναι τόσο βρωμιάρικα sixties που σε λιώνει).


Δύο ώρες παρα κάτι, μαζί με τα 2 τραγούδια του ενκορ σε ένα An club όπου ο κόσμος χτυπιόταν από την πρώτη νότα μέχρι την τελευταία και τις κοπέλες (ειδικότερα από την μεριά του John) να τρελαίνονται σε κάθε του στριγγλιά. Τιμιότατοι. Με πολλά τραγούδια και με μεγάλη δυναμική... Well fckin' done.







εδώ ένα μικρό δείγμα:






και στο mixtape καλύτερες εικόνες από την δικιά μου....

1 comment: