Saturday, July 25, 2009

Cold Cave - Love Comes Close

Cold Cave

Love Comes Close

(Heartworm Press, 2009)


Cold Cave is an electronic music project led by its sole member Wesley Eisold (formerly of Some Girls, Give Up the Ghost, and XO Skeletons).

Το αγοράκι έξυσε το κεφάλι και απευθύνθηκε στον υπέυθυνο - Σύγνώμη...που είμαστε;;; χάθηκα....η χασιέντα λειτουργεί ακόμα..;;;θα ήθελα ένα ποτό....(Μόλις ξεκινούσε το Cebe and Me) -στώωω, και είπιε την πρώτη γουλιά, κι αμέσως ξέχασε....είδε μπροστά στα μάτια του σκοτεινα μανστεστεριανα σοκάκια και φαντάσματα, κι εργατικές κατοικίες, και το darkwave να γεννιέται...η να μεταμορφώνεται;(Love Comes Close). Μαζεύονταν εικόνες, παλιές αγαπημένες φαντάστηκε και αφού χαιρέτησε τον Ian και φίλησε την pop - Souxsie (Life Magazine) αφουγκράστηκε τους Knife και βρέθηκε να μαλώνει με τους OMD (The Laurels of Erotomania) για εκείνη τη μελωδία που δεν σκάρωσαν εκείνοι ποτέ, και τώρα βρίσκεται σε αυτό το δίσκο. -Tο φακτορι δεν τους έχει κλεισει ακόμα;;; φώναξε δυνατά στον Tony...Εδώ υπάρχουν μελωδίες, ζωντανές σου λέω...τις βλέπω...νιου ορντερ, μπαοχαουζ ξαναγεννήθηκαν σου λέω(το Heaven Was Full μόλις είχε τελειώσει)...μόλις το The Trees Grew Emotions and Died έβαλε την γ@..νη κιθάρα και τέντωσε τα νευρικά κύτταρα...το παιδί άρχισε να φοβάται....-ποπ-ποπ-ποπ δεν μου είπες;;; αντιγύρισε στο υπέυθυνο..ακού.. (με Hello Rats θα μπορούσε να πετάξει, μα πρτίμησε να ξεκούραστει...)...-Πως γίνεται;;;Youth and Lust και I.C.D.K ξαναέφεραν ένα πιο μαύρο μαντσεστερ...-ΤΕΛΟΣ σου λέω, το παίδι πέταξε τα ακουστικά και πήγε δειλά στο ταμείο...-Συγνώμη να ρωτήσω κάτι;;;είναι περίεργο είναι τόσο ζωντανοί όλοι αυτοί, σαν να γράψαν μουσική για ένα συγκρότημα από την φιλαδέλφεια,,,ακόμα κι οι νεκροί....γίνεται;;;; Το παιδί πήρε τον 100% δίσκο της χρονιάς στα χέρια του...αφησε έναν αναστεναγμό και ξεκίνησε για το σπίτι...είχε ακόμα πολλά να πει σε όλους αυτούς....μα κυρίως είχε πολλά ακόμα να του πει ο δίσκος.

9,5

Those will burn: φακ...από το 1-9.



1 comment:

  1. καλά, με έφτιαξες απίστευτα! ελπίζω να είναι τόσο καλο, αλλιώς θα πρέπει να βάλω να ακούσω όλα αυτά που γράφεις για να ξε... νερώσω...

    ReplyDelete