Tuesday, April 21, 2009

ActRadio





Μια πολλή καλή προσπάθεια έχει αρχίσει στo www.actradio.gr. Προσπάθεια για ένα ραδιόφωνο μακρυά από playlists και απόψεις που ακολουθούν οποιαδήποτε γραμμή.Τα παιδιά έχουν δώσει το καλύτερο εαυτό τους σχεδιάζοντας ένα ζωντανό διαδυκτιακό τόπο γεμάτο από μουσικές, νέα, εικόνες. Το πρόγραμμα ακόμα διαμορφώνεται ώστε να χωρέσει καλύτερα όσο το δυνατόν περισσότερες ιδέες. Ελπίζουμε ότι σε λίγο καιρό το onewillburn, ξεπερνώντας κάποια τεχνικά προβλήματα, να κάνει την πρώτη του εκπομπή.

Το καλωσόρισμα από τα παιδιά του ActRadio :

Kαλώς ήρθες στο act | radio, και καλώς μας βρήκες.
Σε καλωσορίζουμε στη νέα μουσική αντίληψη του ραδιοφώνου.

Ο act είναι ό νέος διαδυκτιακός ραδιοφωνικός σταθμός,
με μουσική ποικιλομορφία, νέες ιδέες, κριτική χωρίς ιδεολογικά (εμ)φράγματα..

Αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπάνε την καλή μουσική και θέλουν να την χαρούν μαζί σου.

Ο σταθμός πήρε το όνομα του από την ανάγκη για δράση, που υπάρχει σήμερα., τόσο μουσική όσο κοινωνική, οικολογική και οικονομική, για μια νέα φωνή, μια νέα ιδέα. Θέλουμε να ακουστούμε, να σου πούμε αυτά που μας προβληματίζουν και άλλα πολλά, και να μας πεις και συ τα δικά σου..

Οι νέες τεχνολογίες μας δίνουν ένα παραθυράκι απ’ όπου θα μπορέσουμε, αφενός να μιλήσουμε ανοιχτά και ελεύθερα, αφετέρου να μοιραστούμε τις μουσικές μας ανησυχίες.

Σε μια κοινωνία όπου εκπαιδευόμαστε καθημερινά ώστε να μπορέσουμε να ακούσουμε τ’ ανήκουστα, εμείς απαντάμε προσφέροντας μουσική που θα μαγέψει τα αυτιά σου.

Ψαχνουμε καλή παρέα!!!
Συντονίσου λοιπόν και ευχόμαστε,
η ακοή να γίνει η αγαπημένη σου αίσθηση..

No comments:

Post a Comment