Sunday, December 9, 2012

Δώδεκα: Animal Collective - Centipede HZ



Εντάξει κι αν στους guru άντεξα, εδώ το πλήγμα είναι τεράστιο.....στη....12η θέση βρίσκονται οι animal collective......φαντάζομαι είναι η τιμωρία μου....και δεν μπορώ να πω, ο worker τα είχε πει καλά, τα είχε πει ωραία (μέχρι και το jam έβαλε για να με δελεάσει)...ο music.stalker συμφώνησε, οπότε τι να πω...κέρδισε η δημοκρατία... (φάτσα κίτρινη χαμογελαστη)...

τι είχε πει τότες;
να ένα κομμάτι:

[...]Συνεχείς ακροάσεις αποκαλύπτουν σιγά σιγά τις δομές των κομματιών και τις κρυμμένες μελωδίες, διαχωρίζουν τα διάφορα ρυθμικά layers και τονίζουν τους τρόπους με τους οποίους αυτά συνδέονται και τελικά φέρνουν στην επιφάνεια ένα τεράστιο πλήθος από υπέροχες λεπτομέρειες που αποτελούν και τον ουσιαστικό πλούτο του δίσκου. Αν πρέπει να συσχετιστεί με έναν μόνο δίσκο από το παρελθόν τους, αυτός είναι το Strawberry Jam· χωρίς να είναι ίδιο έχει κάτι από την παράνοιά του. Όσοι λοιπόν απολάμβαναν τους Animal και πριν αυτοί γίνουν trendy, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από το Centipede.










Δεκατρία: King Dude - Burning Daylight
Δεκατέσσερα: Lambchop - Mr. M
Δεκαπέντε: Frank Ocean - Channel Orange
Δεκαέξι: David Byrne&St. Vincent - Love this Giant
Δεκαεπτά: Tindersticks - The something Rain
Δεκαοκτώ: Babu Gury - Pieces
Δεκαεννιά: Madlib - Medecine Show#13
Είκοσι: Tame Impala - Lonerism

4 comments:

  1. εγώ ποτέ δεν τους κατάλαβα, ποτέ δεν συμφώνησα. put the blame on worker alone! η αλήθεια θα λάμψει όταν βγάλλουμε και τις προσωπικές λίστες...

    ReplyDelete
  2. εντάξει ο άλλος είναι και πατέρας...μιλάνε τα γαλόνια...

    ReplyDelete
  3. το 13' λες να έχουμε και δισκοκριτική για τα ζουζούνια; "η γνώριμη κολλεκτίβα μας ξανασυστήνεται με ψυχεδελικούς αυτοσχεδιασμούς, χωροδιακή μουσική και έναν δίσκο γεμάτο ενέργεια..."

    ReplyDelete
  4. μπράβω σας ρε! θάψιμο και ζουζούνια ε? αχ... τουλάχιστον πιο πριν είχα και τον 40K να με στηρίζει, τώρα τίποτα... έχω μείνει μόνος :-)

    ReplyDelete