Sunday, December 16, 2012

Μανώλης Αγγελάκης - SixDogs 15.12.12






















Είναι κάποια πράγματα που γίνονται απλά και όμορφα και σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ ωραία όταν τελειώνουν.  
Από το 2001 που είχα πρωτοακούσει το Σταματίνα είχα και την περιέργεια αλλά και τρομερή όρεξη να τον δω live...κάτι ο βόλος, κάτι τα λονδίνα, τελικά τα κατάφερα στα τελειώματα του 2012 να τον δω στο six dogs για την παρουσίαση του καινούργιου δίσκου "Άνθρωπος  Βόμβα". Έπαιξε  όλα ή σχεδον όλα τα κομμάτια του δίσκου, συν κάποια από το περσινό με αποκορύφωμα το "όλα τα ξέρουν τα σκυλιά" αλλά και για μεγάλη μου έκπληξη το "Μέριλιν" από το μακρυνό 2000. 
"Τα χριστουγεννά φέτος δεν θα έρθουν" ήταν από τα κομμάτια που γούσταρε πολύ ο κόσμος, ίσως γιατί έχει πανέμορφο ρεφραίν ή γιατί τελικά είμαστε μέσα σ'αυτά τα ψιλομίζερα χριστούγεννα και ταίριαζε απόλυτα. 
Δεν θέλω να αναλύσω πολύ τα κομμάτια, γιατί ελπίζω να προλάβω να το κάνω πριν αλλάξει ο χρόνος σε ένα κανονικό κειμενάκι, όπως αξίζει σε έναν πανέμορφο δίσκο...
Μικρό venue αλλά ο Αγγελάκης ήταν όπως έπρεπε να είναι δίνοντας χρώμα και κέφι, τραγουδώντας με τον χαρακτηριστικό του τρόπο κάνοντας κάθε τραγούδι ακόμα καλύτερο. 

Από τις πιο ευχάριστες μουσικές βραδιές του '12....

1 comment:

  1. άνθρωπος βόμβα εξάκτλυ!τον είδα στο 6dogs στο φεστιβάλ πολλής μουσικής και τις δύο μέρες που εμφανίστηκε(ως illegal τη μία , ως Μανώλης Αγγελάκης &his band την άλλη)και οι προσδοκίες μου βγήκαν κάτι παραπάνω απο αληθινές!
    γιαννίτσα

    ReplyDelete